Podwójna rozkosz: DUETTO CIOCCOLATO

Woda i kawa

SKŁADNIKI:

  • 30 ml espresso
  • około 60 ml mleka
  • bita śmietana Lavazza Spumina Cioccolato

PRZYGOTOWANIE:

  • Przygotuj specjalną dwudzielną szklankę dostępną w sklepie coffeeclubeden.pl
  • W jednej komorze przygotuj aromatyczne cappuccino: spień mleko nadając mu gładką, jednolitą konsystencję a następnie dolej je do espresso w taki sposób, aby mleczna pianka pozostała na powierzchni napoju.
  • W drugiej komorze szklanki umieść delikatną jak mgiełka czekoladową piankę Spumina Lavazza.

 

Użyj kapsułek kawy LAVAZZA BLUE INTENSO

 

Głębi nada CZEKOLADA LAVAZZA

 

Użyj pianki SPUMINA CIOCCOLATO

 

e-book-baner-705px (1)

 

SPRAWDŹ POZOSTAŁE PRZEPISY:

latte-delicato-233x200 LATTE

DELICATO

 

 CAFFE

CON PANNA

 

 CAPPUCCINO CREMA

 

 CAFFE

FREDOLO

 

 CAFFE MOCCA AL CIOCCOLATO

 

 MACCHIATO AMARETTO

 

 CAFFE ESPRESSO MACCHIATO

 

 CAFFE MAROCCHINO

 

 DOLCE BEVANDA

BEZ KAWY

 

 DUETTO CIOCCOLATO